Din tilfredshed i fokus

Eksperter i udskiftning af døre & vinduer

Kvalitetsløsninger

Renovering af hus, ejendom og facade

​Trænger husets facade til at blive renoveret, eller kunne du tænke dig at foretage en indvendig renovering af dit hus eller din ejendom? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Randers Tømrerforretning ApS tilbyder vi en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din elregning og udnytte husets kvadratmeter bedre. Vi tilbyder i den forbindelse også renovering og udskiftning af vinduer samt tagrenovering.

Vi kører ud til private boligejere og forskellige former for erhverv i bl.a. Randers, Hobro, Bjerringbro og resten af Midtjylland, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for vores professionelle hjælp til renovering af hus eller ombygning af hus.

Vi hjælper dig med ansøgning om byggetilladelse og dokumentation

Ved en større renovering af hus eller ejendom er det påkrævet at have en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er udført korrekt. 

Hos Randers Tømrerforretning ApS hjælper vi dig med det hele, herunder både ansøgning om en eventuel byggetilladelse samt de dokumenter der skal sendes sammen med byggetilladelsen. 

Hvad koster renovering af hus?

Vores pris på renovering af hus afhænger bl.a. af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og om den skal udføres i totalentreprise eller ej. Har du f.eks. et gammelt hus, der skal totalistandsættes, eller ønsker du blot at få sat facaden i stand?

Når du vælger os, kan du dog altid være sikker på, at det er en autoriseret håndværker, der står for dit byggeprojekt, og du er dermed sikret professionelt og energivenligt tømrerarbejde, der lever op til alle krav.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på renovering

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din renoveringsopgave, når vi kender til dine ønsker og opgavens omfang. Ønsker du at høre mere om, hvilken løsning der vil være den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, kan du enten ringe til os på tlf. 29 20 62 50 eller skrive til vores e-mail randerstomrer@hotmail.com

Ønsker du at indhente et tilbud, kan du udfylde vores formular i højre side. ​

Indhent tilbud 

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Ønsker tilbud på:
Vælg mellem:


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi udfører mange former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

Flot og funktionelt design, god kvalitet og priser, der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige.

Kontakt

Hyacintvej 17, 8930 Randers NØ

CVR: 36720042